Wednesday, August 20, 2008

Un pic de Istanbul

Pe principiul mai bine mai tarziu decat niciodata...pozele din Istanbul.

Palatul Topkapi, desi forfoteste de turisti in pantaloni scurti si sandale, pastreaza inca atmosfera vremurilor in care pe holuri si in curtile interioare se plimbau ostasi, cadane, matasuri si catifele.










Strazi, stradute. In afara cartierelor din apropierea moscheilor si a palatului Topkapi, viata in Istanbul curge lin si intr-o atmosfera boema. Pare ca nici unul din oamenii de acolo nu are grija zilei de maine.






Daca in Bucuresti sunt multe biserici...in Istanbul sunt foarte, foarte multe moschei. La tot pasul. Inauntru atmosfera e minunata. Poti sta sa te relaxezi ore in sir ferit de caldura de afara.










4 comments:

andreea said...

in bucuresti sunt putine biserici. pentru mine ca provinciala a fost uimitor sa gasesc asa de putine biserici. si asa de mici. intr-o capitala. am inteles apoi de unde vine. la noi, sau chiar mai la nord, in maramu, unde chiar sunt PREA multe, dupa 89 au construit intr-o veselie biserici. oameni mai cu frica lui dumnezeu :))

Liceean Moldovean said...

Buna :)

Nu vroiam neaparat sa iti las mesaj dupa blogul asta ;))
Fac parte dintr-o asociatie culturala, pe numele ei Art Music and Film si organizam o tabara de creatie in Falticeni.

Cum nu am dat de nicio adresa de mail, iti voi lasa aici o parte din mail-ul pe care urma sa ti-l trimita presedintele asociatiei :

"[...]Suntem o asociatie tanara, care in perioada 18-28 septembrie organizeaza in orasul Falticeni, jud.Suceava, tabara de creatie intitulata "Bulgări de fericire", unde se vor reuni artisti din domenii variate: pictura, sculptura(arta plastica), fotografie si film. Aceasta tabara este compusa din 2 vernisaje; primul va fi pe strada principala a orasului si va tine 7 zile (se vor expune lucrari proprii ale fiecarui artist pana in momentul taberei); cel de-al doilea vernisaj va avea loc in sala muzeului de arta "Ion Irimescu", la data de 27 septembrie.

Am vazut cateva din lucrarile dvs. si ne dorim participarea dvs. la aceasta tabara de creatie. In cazul in care sunteti interesata de participarea la aceasta tabara, puteti trimite un mail la aceasta adresa pentru a va oferi mai multe detalii.

Va multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai curand. "

Si.. asteptam raspunsul pe adresa de mail skip@artmusicandfilm.ro :)

Rareș said...

mi-a placut mult seria. fotoreportaj, suflet, ochi si moment potrivit. decisiv chiar ;)

Alexandra Radu said...

merci :)