Monday, March 24, 2008

Campanie anti PET-uri



4 comments:

razvan said...

la ce se refera campania. oricum romania este cea mai mare plantatie de peturi. ar trebui sute sau mii de oameni sa stranga tot gunoiu de pe campiile patriei si de pe langa drumuri.

Alexandra Radu said...

campania a fost organizata de primaria sectorului 3. a fost mai mult o campanie de avertizare a oamenilor in legatura cu cantitatea foarte mare de pet-uri pe care o consumam. era acolo o piramida mare de pet-uri care reprezinta consumul mediu anual al unei familii. si erau acolo niste tanti care le explicau trecatorilor despre ce este vorba si apoi ii incurajau sa-si scrie parerea pe un panou despre modul in care poluarea cu pet-uri poate fi diminuata. cam atat

andrei said...

Copilu' asta ce rol juca?

Alexandra Radu said...

well, copilul ala trecea pe-acolo. in general se opreau copii cu parinti sa vorbeasca cu cei care faceau campania, pt ca fiecare copil primea baloane si bomboane. si eu voiam sa prind o fata pin toata piramida aia de pet-uri. as fi vrut sa fie mai clara si mai expresiva fata aia...uimire...ceva...cand se uita la muntele d pet-uri. dar na...cat am stat eu acolo n-am reusit sa prind.